BETAAL ONLINE OF PER BANK

Als u op de knop bestel klikt wordt u doorverwezen naar onze afrekenen pagina.  Daar kunt u of met iDEAL of per bankoverschrijving betalen.

ABONNEREN OP HET MAGAZINE

Een abonnement op KR8 Cruise Magazine kost 24,50 euro per jaar (6 magazines). Losse nummers zijn in de winkel verkrijgbaar voor 4,50 euro. Belgische abonnees betalen 29,95 Euro voor een jaar abonnement. Losse nummers kosten in de Belgische winkels 4,50 Euro. Voor verzending naar andere landen kunt u contact op nemen met de administratie.
Een abonnement gaat na ontvangst van de betaling in. Hierna wordt de eerstvolgende nieuwe uitgave toegestuurd! Bij het laatste magazine van uw abonnement krijgt u de gelegenheid om uw abonnement te verlengen. Dit gebeurt niet automatisch.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kan ik ook met mijn Amerikaanse auto in KR8 Cruise magazine komen?

Ja, dat is in principe mogelijk. Je moet wel begrijpen dat we niet van iedere auto een carfeature kunnen of willen maken. Een auto moet op een bepaalde manier bijzonder of de moeite waard zijn. Neem gerust contact op als je denkt dat je in aanmerking komt voor een artikel in dit magazine.

Staan er ook Europese of Japanse auto's in KR8 Cruise Magazine?

In principe staan deze niet in KR8 Cruise Magazine. Het magazine is door en voor de liefhebbers van Amerikaanse auto’s en alles wat daar mee te maken heeft. Uitgezonderd niet-Amerikaanse auto’s die bijvoorbeeld wel zijn uitgerust met een Amerikaanse krachtbron onder de motorkap. Ook bij dragrace verslagen kan er soms een niet-Amerikaans automobiel voorbij komen.

Kan KR8 Cruise Magazine niet maandelijks uitgebracht worden?

Helaas is dat niet mogelijk. De Amerikaanse autoscene is in Nederland niet groot genoeg hiervoor. Ook is het voor de redactie teveel werk om het blad iedere maand uit te brengen.

Loopt een abonnement op KR8 Cruise Magazine automatisch door?

Nee, je moet ieder jaar je abonnement verlengen. Uiteraard zullen we je daar op tijd aan herinneren.

Kan ik een abonnement met een machtiging laten afschrijven?

Nee, dat is momenteel niet mogelijk maar via de website kunt je met Ideal heel makkelijk betalen. Ook om je abonnement te verlengen!

Is het lastig om een abonnement te beeindigen?

Nee, niet betalen is in principe voldoende maar het is voor ons een stuk handiger als je het via email doorgeeft.